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    Bernard Buffet  : Nature morte aux deux poissons , 1951
    Bernard Buffet  : Nature morte aux deux poissons , 1951
    Bernard Buffet : 648 Nature morte aux deux poissons
    Bernard Buffet : 648 Nature morte aux deux poissons
    Bernard Buffet : 648 Nature morte aux deux poissons

    Bernard Buffet

    Paris 1928 - 1999 Tourtour

    648   

    Nature morte aux deux poissons

    Estimate CHF 10'000

    Post-auction sale request

    Sale time 12-09-2024,
    about 16:05 h (CET)
    (+/- 30 min)

    German version below
    Shipping fees

    1951

    Pencil and black pencil on wove paper

    50x65 cm

    Signed and dated "Bernard Buffet 51" by the artist upper left

    Condition

    Slightly browned and with slight discolouration to upper and right margins. The corners with pinholes. In good condition

    Comments

    In the 1950s, Bernard Buffet created several still lifes with fish on a plate. Here they are accompanied by a lemon. The cutlery is laid out on a chequered tablecloth.


     
     

    Nature morte aux deux poissons


    1951

    Bleistift und Schwarzstift auf Velin

    50x65 cm

    Oben links vom Künstler signiert und datiert "Bernard Buffet 51"

    Zustand

    Leicht gebräunt und randseitig oben und rechts mit leichter Verfärbung. Die Ecken mit Reissnagellöchern. In guter Erhaltung

    Erläuterungen

    In den 1950er-Jahren schuf Bernard Buffet mehrere Stillleben mit Fischen auf einem Teller. Hier werden sie von einer Zitrone begleitet. Das Besteck liegt auf dem karierten Tischtuch bereit.


     
     
     
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    KORNFELD
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